Ortho Schagen is lid van de Vereniging voor Orthodontisten

Algemene informatie

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

Tijdens werktijd zijn wij telefonisch bereikbaar onder nummer 0224-571771. U wordt dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie op welk nummer u ons bij spoedgevallen kunt bereiken.

 

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren telefonisch, aan de balie of per mail af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

 

Wilt u een nieuwe afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0224-571771.

 


Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft of er is iets mis aan uw beugel, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op.
Tijdens praktijkuren: Afhankelijk van het probleem zult u op korte termijn een afspraak krijgen of wordt er extra tijd gereserveerd bij de volgende afspraak. Meld het in elk geval altijd als er iets stuk is, zodat we tijd kunnen inplannen als we iets extra's moeten doen.
Buiten praktijkuren: In de avond en in het weekend: LUISTER HET ANTWOORDAPPARAAT ALTIJD TOT HET EINDE AF om de gegeven instructies op te volgen. Het noodnummer is alleen bedoeld voor noodsituaties die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is (dit betreft alleen zeer ernstige pijnklachten).

 

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

 


Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de orthodontist met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

 


Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

 


Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een factoring-bedrijf Infomedics. Het telefoonnummer hiervan is 0900-4049404 (€ 0,35 per gesprek). Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

 


Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw orthodontist en denkt dat de orthodontist aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.

Adres: Landbouwstraat 23, 1741 EG Schagen

Tel: 0224-571771

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden: maandag t/m donderdag, 8:30 tot 16:30 uur